• La multiculturalitat del CNL de l’Àrea de Reus

  El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus sempre s’ha caracteritzat per ser una entitat multicultural, en què alumnat de les procedències més diverses s’aplegua per aprendre a comunicar-se en llengua catalana.

  Per fer evident aquesta multiculturalitat a la resta de la població reusenca, el CNL ha pensat de gravar uns esquetxos de 20-30 segons en què els alumnes del curs de nivell intermedi 1 explicaran quina és la característica més destacada o peculiar de la seva cultura i per què han decidit aprendre a parlar i a escriure en català.

  Aquests vídeos es publicaran al nostre blog perquè els vegi tot Reus! Per tant, ens ho hem de preparar molt i molt bé.

  Aquesta serà la unitat 1. Vinga, som-hi.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat