• Quins llocs turístics recomanarem a la Rut?

  Ahir a classe vam decidir que li recomanaríem aquests llocs:

  Per triar-los, no ens vam basar en la nostra percepció del lloc, sinó en l’interès que podria suscitar en la Rut per fer-hi una activitat amb els voluntaris i els aprenents, que, en definitiva, volen parlar entre si com més millor.

  Vam recordar que la Rut ens va demanar un correu electrònic BREU. Per breu, entendrem un PARÀGRAF, que en aquesta ocasió tindrà la forma següent:

  El nostre paràgraf tindrà entre 7 i 8 línies, contindrà 2 o 3 punts i seguit per entremig i l’acabarem amb un punt i final.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat