• Voluntariat per la llengua virtual

  Estàs aprenent català des de qualsevol lloc del món i tens poques oportunitats per parlar-lo?

  Segueixes els grups de turistes esperant trobar catalans amb qui practicar el que has après?

  O potser ja parles català i t’agradaria ajudar persones que l’estan aprenent i volen adquirir més fluïdesa?

  T’apassiona conèixer cultures, països i costums diferents?

  Si és així, el Voluntariat per la llengua virtual (VxL) s’ha fet per a tu.

  Tant si vols ser aprenent com si vols fer de voluntari, només has de tenir ordinador amb connexió a Internet, càmera web i micròfon. Des del sofà de casa teva podràs contactar amb persones que tenen el mateix objectiu que tu: fer del català una eina de comunicació. Tindreu una hora a la setmana durant 10 setmanes per compartir experiències i coneixements, per parlar de tot d’una manera distesa, per enriquir-vos mútuament.

  Apuntar-t’hi és molt fàcil. Emplena aquest formulari, tria si seràs aprenent o voluntari i els dinamitzadors del VxL t’assignaran una parella lingüística segons les preferències que hagis manifestat i la disponibilitat horària.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat