• Falca del desembre de 2018

  En aquest enllaç trobareu el darrer número de la Falca que el CNL publica tres cops l’any i que  es distribueix per mitjà de diverses revistes locals del Baix Camp i del Priorat, a més de repartir-la entre l’alumnat, els ajuntaments, les empreses amb qui el CNL té conveni, etc.

  També podeu consultar els números anteriors al nostre web,  www.cpnl.cat/reus, dins l’apartat Publicacions.

  Us recordem que a banda d’impartir cursos, el CNL treballa per promoure l’ús del català en diversos àmbits (restauració, comerç, món sanitari,  immigració…). 

 1. Montse Juanpere Durán

  03 des. 18
  17:33 #

  Crec que està moltíssim bè que totes les botigues ,restaurants,món sanitari , parlin amb català i tinguin possats els lletreros i escrits amb català , perque així ni que siguem catalans no el sabem escriure prou bè i els immigrants també u aprenen de parlar i escriure bè.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat