• Falca del desembre de 2018

  En aquest enllaç trobareu el darrer número de la Falca que el CNL publica tres cops l’any i que  es distribueix per mitjà de diverses revistes locals del Baix Camp i del Priorat, a més de repartir-la entre l’alumnat, els ajuntaments, les empreses amb qui el CNL té conveni, etc.

  També podeu consultar els números anteriors al nostre web,  www.cpnl.cat/reus, dins l’apartat Publicacions.

  Us recordem que a banda d’impartir cursos, el CNL treballa per promoure l’ús del català en diversos àmbits (restauració, comerç, món sanitari,  immigració…). 

 1. Montse Juanpere Durán

  03 Des 18
  17:33 #

  Crec que està moltíssim bè que totes les botigues ,restaurants,món sanitari , parlin amb català i tinguin possats els lletreros i escrits amb català , perque així ni que siguem catalans no el sabem escriure prou bè i els immigrants també u aprenen de parlar i escriure bè.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Montse Juanpere Durán: Crec que està moltíssim bè que totes les botigues ,restaurants,món sanitari , parlin amb...
 • Esperança: Compte, us falta el sol/sòl.
 • Josep: Ha estat fenomenal!
 • Xavier Abelló Vilella: Gràcies, Mercè. Hem fet el que hem pogut, però sempre amb moltes ganes. Bones vacances per a...
 • Mercè: Xavier, ha estat un plaer durant aquests dos anys compartir les classes de 7 a 9 per aprendre a expressar-nos...

Núvol d'etiquetes

accents accents diacrítics accentuació activitat activitats agenda apostrofació articles benvinguda canvi i caiguda de preposicions cinema en català classe concert desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema essa estar exàmen oficial gerundi de posterioritat grups intervenció oral la dièresi lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació preposicions presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes ser sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocal neutra voluntariat