• El vocabulari d’un text

  Quan abans de redactar un text, notem que ens falta vocabulari hem d’espavilar-nos i buscar-nos-el. Ahir a classe vam fer una pluja d’impressions i sensacions sobre Siurana, Miravet, Montserrat, Cadaqués i Poblet que ens serviran per redactar el correu electrònic per al Xavier Amat, de la revista TimeOut.

  Moltes vegades també va molt bé de fer recerques a internet. Fixeu-vos què vaig trobar quan vaig buscar adjectius per fer descripcions:

  Llista d’adjectius

  També ens seran molt útils per redactar aquest text.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat