• Grups de treball de la unitat 2

  Fora la tecnologia: Alina, Rodnilson, María, Conchi, Josepa

  Els membres d’aquest grup consideren que la tecnologia crea un model de persona deshumanitzada, egoista, agressiva, perillosa. Per aquest motiu consideren que cal eradicar les noves tecnologies i tornar a èpoques passades.

  Els reguladors: Elena, Pilar, Andreea, Javier

  No podem prescindir de les noves tecnologies, però és ben cert que poden esdevenir un perill molt gran per a la nostra societat tal com la coneixem. És per això que cal regular-ne l’ús amb una legislació dura i extensa.

  Els individualistes: Mònica, Gustav, Luís Á, Susi, Liviu

  Qui vulgui fer-ne ús que en faci; qui no en vulgui saber res, que les ignori. Les persones decidim què volem fer amb la nostra vida tecnològica. L’individu decideix per a ella o ell.

  Els educadors: Teresa, Paula, Sílvia, Yulia, Lisardo

  Si eduquem les persones en l’ús adequat de les noves tecnologies no cal patir per res. Serem capaços d’autogestionar-nos i el progrés tecnològic ens durà a la saviesa i a la felicitat.

  Visca les noves tecnologies: Mari, Daniela, Brian, Charo, Luís V.

  Les noves tecnologies ens faciliten la vida, ens ajuden, ens obren a la informació infinita. Les noves tecnologies ens han de dominar fins a esdevenir una nova espècie: el tecnohumà.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocabulari vocal neutra voluntariat