• Cadaqués

  Xavier,

  Soc Charo Jiménez, alumna de l’I2 del CNL de Reus. T’envio aquest correu per compartir les meves sensacions i impressions sobre Cadaqués.

  Cadaqués és un poblet preciós  envoltat de un paisatge de natura fascinant i molt a prop del Cap de Creus, que a més et permet delectar-te badant i escoltant la remor del mar. Si el visiteu podreu passejar pels seus carrerons costeruts i empedrats plens de botigues artesanes i bohèmies. Per tant, heu de visitar Cadaqués per sentir el parlat salat , la marinada i gaudireu. Us ho garanteixo.

  Quan sigueu a Cadaqués , experimentareu un sentiment  d’obertura i refugi alhora. Per altra banda, si feu un tomb per la badia, aleshores gaudireu la claror i l’alegria dels colors blau i blanc que us encisarà. Així doncs, cal que us decidiu a visitar Cadaqués si voleu celebrar la vida i commoure-us.

  Cordialment,

  Charo Jiménez

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocabulari vocal neutra voluntariat