• Cadaqués

  Xavier,

  Soc Charo Jiménez, alumna de l’I2 del CNL de Reus. T’envio aquest correu per compartir les meves sensacions i impressions sobre Cadaqués.

  Cadaqués és un poblet preciós  envoltat de un paisatge de natura fascinant i molt a prop del Cap de Creus, que a més et permet delectar-te badant i escoltant la remor del mar. Si el visiteu podreu passejar pels seus carrerons costeruts i empedrats plens de botigues artesanes i bohèmies. Per tant, heu de visitar Cadaqués per sentir el parlat salat , la marinada i gaudireu. Us ho garanteixo.

  Quan sigueu a Cadaqués , experimentareu un sentiment  d’obertura i refugi alhora. Per altra banda, si feu un tomb per la badia, aleshores gaudireu la claror i l’alegria dels colors blau i blanc que us encisarà. Així doncs, cal que us decidiu a visitar Cadaqués si voleu celebrar la vida i commoure-us.

  Cordialment,

  Charo Jiménez

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat