• Miravet

  Xavier,

  Soc Concepció Òdena, alumna de Xavier Abelló del  CNL de Reus. Et faig arribar els dos paràgrafs de les nostres experiències i emocions en visitar la localitat de Miravet.

  Miravet és un poble petit i senzill que, a més, permet gaudir d’un majestuós castell a dalt de la muntanya, que ens regala unes meravelloses vistes del riu Ebre al seu pas per les hortes de fruites. Si hi aneu podreu visitar l’espectacular castell, fer un passeig amb barca pel riu o comprar la típica ceràmica amb senyals de l’època ibera o romana. Per tan, heu de visitar Miravet per veure un bonic poble de la Ribera d’Ebre.

  Quan visiteu el castell de Miravet gaudireu d’unes vistes panoràmiques del curs de l’Ebre vorejant les hortes de fruites meravelloses i imponents. Per altra banda, si voleu podeu visitar  l’interior del castell, una construcció que transmet respecte, pau i poder. Així doncs, cal que ús decidiu a visitar Miravet si voleu gaudir d’un inoblidable tresor de la Ribera d’Ebre.

  Salutacions,
  Concepció Òdena.

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat