• Montserrat

  Xavier,

  Soc alumna de Xavier Abelló, del Centre de Normalització Lingüística de Reus. Em digereixo a vostè per expressar-li les meves impressions i experiències com a visitant de la muntanya de Catalunya més emblemàtica.

  Montserrat és un massís rocós molt significatiu per a la ciutat de Barcelona que, a més, ens permet gaudir d’unes meravelloses vistes. Si la visiteu tindreu l’oportunitat de conèixer la seva grandiosa abadia. Per tant, heu d’anar-hi perquè és un bell santuari de monjos benedictins i és un lloc únic al món, no només per la seva importància religiosa, sinó per la bellesa natural que envolta el monestir, que és simplement sorprenent.

  Quan sigueu a Montserrat, experimentareu una experiència sublim, inoblidable. Per altra banda, si teniu l’oportunitat d’escoltar l’escolania més antiga d’Europa, llavors sentireu una plenitud espiritual gairebé mística. Així doncs, cal que us decidiu a visitar Montserrat si voleu descobrir un lloc de gran majestuositat, un dels símbols de Catalunya, on sempre voldràs tornar. No deixeu de visitar-lo.

  Cordialment,

  Teresa Colomé.

Cap comentari

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocabulari vocal neutra voluntariat