• Montserrat

  Xavier,

  Soc alumna de Xavier Abelló, del Centre de Normalització Lingüística de Reus. Em digereixo a vostè per expressar-li les meves impressions i experiències com a visitant de la muntanya de Catalunya més emblemàtica.

  Montserrat és un massís rocós molt significatiu per a la ciutat de Barcelona que, a més, ens permet gaudir d’unes meravelloses vistes. Si la visiteu tindreu l’oportunitat de conèixer la seva grandiosa abadia. Per tant, heu d’anar-hi perquè és un bell santuari de monjos benedictins i és un lloc únic al món, no només per la seva importància religiosa, sinó per la bellesa natural que envolta el monestir, que és simplement sorprenent.

  Quan sigueu a Montserrat, experimentareu una experiència sublim, inoblidable. Per altra banda, si teniu l’oportunitat d’escoltar l’escolania més antiga d’Europa, llavors sentireu una plenitud espiritual gairebé mística. Així doncs, cal que us decidiu a visitar Montserrat si voleu descobrir un lloc de gran majestuositat, un dels símbols de Catalunya, on sempre voldràs tornar. No deixeu de visitar-lo.

  Cordialment,

  Teresa Colomé.

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat