• Una reunió amb el Xavi per fer-li propostes

  Una reunió és una trobada de diverses persones amb l’objectiu d’intercanviar informació per aconseguir alguna cosa. En el nostre cas, fareu una reunió amb mi per fer-me propostes, dintre del vostre rol, sobre la manera com jo he d’encarar l’ús de les noves tecnologies a les classes de català.

  Una proposta és una possible solució a un problema que canvia la situació anterior. Les propostes s’expressen de la manera següent:

  • S’enuncien
  • S’expliquen

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat