• Les bones maneres a debat

  “Els amics i les bones maneres et duran

  on els diners no arribaran mai”.

  Són útils encara les bones maneres i la bona educació? Què són les bones maneres? La bona educació és una manera de mantenir-nos a ratlla i preservar els sistemes de poder? La societat està perdent uns sistemes de valor que feien més fàcil la interacció entre les persones?

  Si us interessa aquest tema, esteu convidats al gran debat sobre les bones maneres que tindrà lloc el dia 21 de març, a les 19 hores, a l’aula 3 del Centre de Normalització Lingüística de Reus.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat