• Dotze raïms: tradició o estupidesa generalitzada?

  D’un temps ençà observo que les persones són cada vegada més crèdules i supersticioses. Particularment crec que acceptar aquest tipus de coses és un fet retrògrad per al desenvolupament de l’ésser humà perquè no ens permet veure el món amb una mirada analítica i científica. A continuació, exemplificaré el perquè penso que són unes creences involutives.

  Actualment, cada trenta-u de desembre encara hem de menjar dotze raïms per aconseguir sort per l’any que acaba de començar. Aquest fet posa en evidència com gairebé el món sencer pot ser enganyat per una mentida que ningú es planteja, ja que s’anomena com “tradició”. A més, cada any veiem per la televisió com s’ofeguen i moren molta gent tractant de menjar-se-les totes.

  Així doncs, hem de exigir als nostres governants que canviïn aquesta estúpida tradició per una menys perillosa, per exemple, que cadascú digui dotze propòsits per complir-los al llarg dels dotze mesos de l’any.

  Javier

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat