• LA GRAN MENTIDA

  D’un temps ençà, m’he adonat que les supersticions són a la nostra vida més del que jo pensava. Personalment, considero que això és inadmissible i estic totalment avergonyida, perquè afecta molt a la vida quotidiana de la gent i no té cap base científica. A continuació, exposaré el perquè de la meva indignació.

  Avui dia encara existeix la creença que trepitjar merda dona bona sort, la qual cosa es demostra que no és veritat, perquè jo porto una temporada que trepitjo merda cada dia i encara no m’ha arribat la sort. Em sembla una estupidesa tota aquesta mena de supersticions. A més, penso que la gent que les creu és inculta i ignorant, jo cada dia m’indigno i m’avergonyeixo més de totes aquestes coses.

  Per tant, hauríem d’obligar i conscienciar a tothom que s’ha de recollir els excrements dels gossos i segurament si els carrers fossin més nets la meva sort canviaria per a millor.

  Elena

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocal neutra voluntariat