• LA TRAMPA DELS CARAGOLS

  Fa anys que observo que la gent encara creu en arrelades supersticions, fins i tot diria que va en augment. Personalment considero que és indignant i una gran estupidesa que la societat cregui amb aquestes enganyifes perquè es creen unes falses expectatives i els obliga a fer accions sense cap sentit. Seguidament els explicaré un exemple de les actituds absurdes i sense cap ni peus, que demostra la incultura i  estupidesa de creure en supersticions.

  Avui en dia encara existeix la creença que si no menges caragols per Sant Joan, no tens diners en tot l’any. Aquesta superstició obliga a fer una despesa absurda i sense sentit amb la inútil esperança que no ens faltarà res, però tan sols beneficia als venedors de caragols espavilats que aquells dies omplen les seves butxaques.

  Així doncs, reclamo a les persones que encara creuen aquestes bestieses, que s’adonin que no té cap sentit continuar aquestes absurdes i ridícules tradicions ancestrals.

  Montse

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocal neutra voluntariat