• Un exemple de la ignorància de la gent

  Des de fa molt anys, m’he donat que la gent creu molt en les supersticions. Personalment estic molt indignat perquè crec que no tenen cap base i són producte i conseqüència de la ignorància de la gent. A continuació posaré un exemple que demostri la meva creença i expliqui la meva indignació.

  Avui en dia hi ha molta gent que creu que si passa sota una escala tindrà mala sort o una desgràcia física, la qual cosa posa en evidència que no hi ha cap fonament científic que ho pugui demostrar, perquè et pots caure una torreta des d’una finestra sense que hagi d’haver-hi cap escala.

  Per tant, com que el tema de les supersticions es una fal·làcia, hauríem d’exigir als governs més educació i formació dels nens i joves, amb una campanya de conscienciació.

  Luis Velasco

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat