• La literatura en femení

  El proper 1 de juny, a la sala d’actes del Tecnopark de Reus, es durà a terme una jornada sobre la literatura femenina i feminista, amb un marcat caràcter de gènere. Com que el primer dia de classe vau manifestar el vostre interès a tractar de la literatura en femení a classe, he pensat que podríeu sol·licitar d’assistir-hi al Comitè organitzador de la Literatura Femenina de les Comarques de Tarragona.

  Tingueu present que l’accés a les jornades per al públic oient és molt limitat, a causa de l’interès creixent per aquest tema entre les professionals del sector i el públic consumidor de literatura feminista. Per tant, la vostra sol·licitud haurà d’estar molt ben fonamentada si voleu que us hi acceptin.

  Durant la unitat 3 d’aquest curs, us ajudaré a aconseguir una placa al certamen.

  Esperem que hi hagi sort.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat