• La sort es compra, no es busca

  D’un temps ençà, he comprovat que la gent és molt supersticiosa en molts temes quotidians. Personalment, penso que ja formen part de la nostra vida diària i són una gran estupidesa, ja que no es compleixen mai. A continuació exposaré un exemple perquè us adoneu  del ridícules i ofensives que poden ser.                                                                    

  Avui en dia, és molta la gent que quan compra un dècim de loteria va en busca d’una panxa d’embarassada  o una gepa d’un geperut per passar-hi el dècim  perquè li toqui. Aquest fet demostra l’absurd i el poc sentit del ridícul que es té. Quan porten a terme aquestes accions, pensen en realitat que els pot tocar la loteria i tindre tanta sort?

  Així doncs, demanaria que es tingui respecte per aquelles persones vinculades a aquesta superstició ja que és de molt malt gust, ofensiu i una falta de respecte per elles.

  Conchi

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G jocs lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocabulari vocal neutra voluntariat