• Obro el paraigua dins de casa i no passa res!

  Últimament, veig que la gent segueix creient en les supersticions. Penso que aquest fet és retrògrad i indignant perquè impedeix progressar a la societat i afecta les nostres accions. Seguidament, us exposaré la meva indignació amb un exemple.

  Avui en dia, encara hi ha persones que tenen el costum d’obrir el paraigua dins de casa i el deixen obert sota la banyera perquè s’assequi completament. El problema ve quan apareix una persona que creu en la superstició que si obrim els paraigües dins de casa, tindrem mala sort, la qual cosa crea uns conflictes i discussions. A més, em sembla vergonyós i sense sentit que per aquest fet la gent limiti les seves accions.

  Per tant, exigeixo a la gent deixi d’una vegada per totes de creure en aquestes coses perquè a causa d’elles la gent no progressarà i la seva vida seguirà sent condicionada.

  Brian

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba tema temes verbs vocabulari vocal neutra voluntariat