• Copiar a la descarada: una nova tècnica de redacció (06/06/2019)

  A la classe de demà dijous redactarem la carta que enviarem al nostre personatge per mirar de canviar la seva actitud enfront dels estudis i de la vida en general. Per fer-ho us ensenyaré una nova tècnica de redacció que encara no hem practicat mai i que les persones que ens dediquem a l’escriptura utilitzem molt. S’anomena COPIAR DE MANERA DESCARADA, sense que es noti. Us agradarà provar-la. N’estic segur.

  Fins demà.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat