• Benvingudes i benvinguts al curs de nivell S1

  Into the CloudsUs dono la benvinguda al blog del nivell de suficiència 1 dels dimarts i els dijous de 19 a 21 hores. Aquesta serà una de les principals eines de referència que tindreu durant aquest curs per aprendre a comunicar-vos en català.

  En concret, hi trobareu una entrada del que farem a classe el dia següent, hi exposarem els textos orals i escrits que elaboreu perquè els companys i companyes de classe puguin llegir-los, hi comentarem les incidències de classe, us tutoritzaré sobre aquells aspectes que calgui remarcar, hi penjaré textos orals i escrits perquè us serveixen de model, us hi informaré de les activitats complementàries del Centre de Normalització Lingüística i moltes altres coses que aniran sortint al llarg del curs.

  El blog és, per tant, un guiatge més perquè el vostre aprenentatge de la llengua catalana sigui més fructífer. Evidentment desitjo i espero que vosaltres també participareu en l’elaboració per mitjà de comentaris a les entrades. Per fer-los només cal que us registreu amb una adreça de correu electrònic i podreu opinar i comentar tan com vulgueu.

  Comencem, i a poc a poc, entre vosaltres i jo, anirem donant forma a aquest blog nostre. Compto amb tots vosaltres.

  Som-hi. Comencem a caminar.

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.
 • Montse: Moltes gràcies pel vídeo, m’ha agradat veure’l, ja que nosaltres no hi anem al meny tenim una...
 • Silvia Alonso: Hola Xavier, no es veu massa bé per imprimir-lo, les lletres es veuen borroses.

Núvol d'etiquetes

accents accents diacrítics accentuació activitat activitats agenda apostrofació article articles avaluació del curs benvinguda cinema en català classe concert correu electrònic desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial grups intervenció oral J/G la dièresi lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba teatre temes verbs vocal neutra voluntariat