• Benvingudes i benvinguts al curs de nivell S1

  Into the CloudsUs dono la benvinguda al blog del nivell de suficiència 1 dels dimarts i els dijous de 19 a 21 hores. Aquesta serà una de les principals eines de referència que tindreu durant aquest curs per aprendre a comunicar-vos en català.

  En concret, hi trobareu una entrada del que farem a classe el dia següent, hi exposarem els textos orals i escrits que elaboreu perquè els companys i companyes de classe puguin llegir-los, hi comentarem les incidències de classe, us tutoritzaré sobre aquells aspectes que calgui remarcar, hi penjaré textos orals i escrits perquè us serveixen de model, us hi informaré de les activitats complementàries del Centre de Normalització Lingüística i moltes altres coses que aniran sortint al llarg del curs.

  El blog és, per tant, un guiatge més perquè el vostre aprenentatge de la llengua catalana sigui més fructífer. Evidentment desitjo i espero que vosaltres també participareu en l’elaboració per mitjà de comentaris a les entrades. Per fer-los només cal que us registreu amb una adreça de correu electrònic i podreu opinar i comentar tan com vulgueu.

  Comencem, i a poc a poc, entre vosaltres i jo, anirem donant forma a aquest blog nostre. Compto amb tots vosaltres.

  Som-hi. Comencem a caminar.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat