• Objectiu comunicatiu i organització de les idees

    Ahir a classe vam veure que abans de parlar o escriure hem de decidir quin objectiu tenim; és a dir, què volem aconseguir amb el text. Si no hi estem acostumats, és probable que costi bastant centrar l’objectiu. Recordeu, en aquest sentit, el dia que jo, en llevar-me, no trobava les sabatilles.

    Quan tinc l’objectiu, llavors sí, puc començar a buscar informació que m’ajudi a aconseguir-lo. Per tant, l’objectiu organitza la informació; en el nostre cas, podem començar a buscar característiques de la pel·lícula que facilitin assolir l’objectiu de la proposta.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
  • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
  • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
  • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
  • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat