• Campeones

  Assumpte: Proposta de doblatge al català

  Senyors, senyores,

  La pel·lícula “Campeones”, que és molt emotiva, destaca especialment per fomentar valors com el companyerisme, l’empatia i la solidaritat. A més cal ressaltar que té uns actors que no són professionals. Per altra banda, aquesta pel·lícula, que és molt entretinguda, és també interessant per la diversitat de problemes que tracta, tant intel·lectuals com físics dels seus actors. Veritablement, és esperançadora per al futur.

  Així doncs, recomanem que doblin la pel·lícula al català perquè així aconseguirem que tothom entengui que les persones amb problemes d’aprenentatge poden fer les mateixes coses que les que no els tenen. Per això us animem que feu el doblatge al català d’aquesta pel·lícula tan entretinguda i que al mateix temps tracta els diferents problemes dels actors amb honestedat i respecte.

  Atentament,

  Marta Mestres

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat