• Coco

  Assumpte: Proposta de pel·lícula per doblar al català

  Senyores, Senyors,

  Coco, que és una pel·lícula d’emocions i fantasia, destaca especialment per fomentar els valors familiars. A més convé ressaltar que és musical amb cançons emotives i  tradicionals mexicanes. Per altra banda, aquesta pel·lícula, que és apta per a tots els públics, es caracteritza per haver obtingut premis en la categoria d’animació. Veritablement, és una film amb molt bona crítica de públic.

  Així doncs, proposem que la pel·lícula Coco sigui traduïda al català, perquè d’aquesta manera aconseguirem transmetre valors útils com la perseverança i valors familiars a la societat actual ja que aquests valors s’han perdut al llarg del temps. Per acabar us animem a dur a terme aquest gran projecte i promocionar-lo.

  Atentament, 

  Cristina Alonso

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat