• No Time to Die

  Assumpte: Recomanació de doblatge de No Time to Die

  Senyors, senyores,

  “No time to die”, que serà el darrer James Bond de Daniel Craig, destaca per damunt de tot per la seva acció trepidant. A més convé esmentar que serà filmada en localitzacions molt atractives i turístiques. Per altra banda, aquesta pel·lícula, que conta amb un elenc d’actrius i actors tan populars com atractius, es caracteritza per uns efectes especials realment espectaculars. Sense cap lloc a dubtes, és un film en el que podrem gaudir amb la qualitat que ens té acostumats la saga James Bond.

  Per tant, recomanem que aquesta pel·lícula sigui doblada al català, perquè així aconseguirem que la gent gaudeixi amb la difusió de la llengua catalana, ja que el gènere d’acció atreu molts espectadors de diferents franges d’edat. Encoratgem a la Direcció General de Política Lingüística a traduir i doblar “No time to die” i que faci possible que es pugui exhibir en el major nombre de sales en versió catalana. Estem segurs que serà un gran èxit de audiència.

  Atentament,

  Lisardo Gayán

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat