• Calendari de finalització del curs de nivell S1

  Dia 5 de desembre: lliurament de resultats de la unitat 3. A més, us preguntaré les persones que voleu continuar al curs següent i també la modalitat en què voleu fer-lo (presencial o a distància). Aquest dia heu de portar també la documentació que us permet acreditar un descompte en el preu de la matrícula (atur, família nombrosa…).

  Dia 12 de desembre: últim dia de classe. Farem la xerrada-col·loqui que haurem preparat, farem una valoració del que hem estat fent durant el curs i repartiré les butlletes de pagament per al curs següent.

  Dia 9 de gener: primer dia de classe de l’S2 presencial en el mateix horari que l’S1. Aquest dia donaré els resultats de la unitat 4.

  Demà us ho explico amb més detall a classe i resolc tots els dubtes que pugueu tenir.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat