• Inscripció al curs següent

  Recordeu que demà dijous, dia 5, us preguntaré si voleu continuar al curs següent i el tipus de matrícula que pagareu. El curs de nivell S2 es farà en el mateix horari i dies que l’S1, però també podeu canviar-vos a la modalitat a distància.

  Si us podeu acollir a un descompte en l’import de la matrícula, és molt important que porteu el document acreditatiu. En aquest enllaç trobareu tots els descomptes possibles i la documentació que cal presentar. L’import de la matrícula dels curs de nivell S2 és de 100,50 euros.

  Exempcions de pagament

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat