• Sopar popular per celebrar els 30 anys del CPNL

  El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus vol celebrar els 30 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística amb un sopar popular el mes de juny vinent per a tot l’alumnat del CNL. En aquest sentit la Direcció ens ha encomanat la tasca de redactar diverses propostes de menú per tal que s’hi apuntin el màxim nombre d’alumnes.

  En aquesta primera unitat cada grup redactarà una proposta i les presentarem a Direcció perquè n’esculli una.

  Som-hi.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat