• PRESENTACIÓ DE PARELLES LINGÜÍSTIQUES

  Us informem que la sessió de presentació de parelles lingüístiques del segon trimestre del curs 2019-2020 de Reus es farà el 6 de febrer a les 17 h al Casal Cívic Reus – La Rambla (riera d’Aragó, 11, Reus).

  És un acte obert a tota la ciutadania però està especialment adreçat a les parelles lingüístiques, ja que s’hi explica més detalladament el funcionament del programa i es reparteix el material complementari.

  Esperem que pugueu venir.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat