• Concurs sobre el patrimoni humà de la ciutat

  L’Ajuntament té previst de publicar, l’any 2021, la segona part del llibre “Records, anècdotes i fets d’alguns personatges populars de Reus”, i rodalies. Per seleccionar les protagonistes i els protagonistes del proper recull, l’Ajuntament s’adreça a la població en general per recollir propostes sobre persones que hagin contribuït, amb el seu exemple, a millorar la vida a la ciutat i, sobretot, que hagin estat o siguin un exemple a seguir per a les reusenques i els reusencs.

  Les propostes han de focalitzar les característiques per les quals es proposa aquest personatge i no poden excedir els tres paràgrafs d’extensió.

  Les persones que presentin propostes que resultin seleccionades seran esmentades al pròleg del llibre i se les obsequiarà amb un exemplar.

  Molta sort a tothom.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema estructures examen final exàmen oficial grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat