• Rectificacions al missatge anterior sobre el lliurament de resultats

  Benvolgudes, benvolguts,

  He d’informar-vos que hem rebut instruccions de la Gerència del CPNL perquè parem tota l’activitat docent del Centre de Normalització Lingüística, ja sigui presencial o a distància. Per tant, no podré lliurar-vos les correccions ni els resultats finals de la unitat 3 i del curs de nivell S2 tal com ho tenia previst. Quan puguem tornar a treballar us informaré del procediment que seguirem.

  Mentrestant, si algú hi està molt interessat, envieu-me un missatge a xabello@cpnl.cat i us el diré.

  Disculpeu, però les instruccions, com ja podeu veure, evolucionen dia a dia.

  Tingueu cura de vosaltres i dels vostres.

  Ànim, i endavant.

  Xavier

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Xavier Abelló Vilella: Es corregeixen presencialment a classe.
 • Carmen: No hi ha solucions dels exercicis? Moltes gràcies,
 • Javier Quesada: Moltes gràcies a tothom pel companyerisme i la vostra amabilitat, ha sigut un plaer estar amb...
 • Montse: Moltes gràcies per tot Xavi, per la teva paciència amb nosaltres i per transmetre’ns els teus...
 • Monica: Moltes gràcies pel vídeo Xavier, sempre cuidant-nos i pensant en nosaltres.

Núvol d'etiquetes

accents diacrítics accentuació activitat activitats adjectius agenda apostrofació article articles benvinguda cinema en català classe combinació de pronoms febles correu electrònic debat desenvolupar arguments diftongs dièresi esquema examen final exàmen oficial gerundi de posterioritat grups imperatiu intervenció oral J/G lectura lectura en veu alta objectiu comunicatiu opinió paràgraf planificació presentació oral Programació del curs Programa del curs pronoms febles pronoms relatius propostes recomanacions sol·licitud síl·laba temes verbs vocal neutra voluntariat