• Hola, benvinguts!

  Has entrat al bloc del nivell intermedi del curs del matí; segurament t’hi has inscrit i acabes de començar. Vull que, d’entrada, sàpigues alguna cosa del teu/nostre grup.

  Començaré parlant de mi: jo en seré el professor. Em dic Ramon Font. Treballo a Molins de Rei des de fa una pila d’anys… des de finals del segle XX! Molts anys m’ha tocat fer aquest nivell al matí. Amb el temps, però, ha anat evolucionant la manera de plantejar-lo perquè han millorat els recursos (per exemple en el món de les noves tecnologies) i el grup cada any és diferent.

  Amb tu i la resta de companys, mirarem de treure tot el suc al curs: 120 hores lectives, a més del treball individual, a casa, que haurà de ser regular al llarg de tot el curs. Aquest bloc voldria arribar a ser una altra eina complementària, on puguis trobar-hi fàcilment aquelles dades i informacions que et calguin. A més de les explicacions i els exercicis de reforç que em demaneu, hi penjaré enllaços útils, comentaris d’actualitat i miraré de respondre totes les consultes i comentaris que m’hi envieu.

 1. Montserrat Carulla i Paüls

  14 Oct 11
  15:15 #

  Hola Ramon, avui amb tranquilitat he pogut mirar-me el teu bloc, es molt interessant, estic satisfeta d’haver-me apuntat al curs, doncs encara que soc catalana nascuda a Molins de Rei, de besavis, avis i pares catalans, el catala parlat be, pero en l’escriptura tinc moltes mancances.
  M’agraden els idiomes i em fa molta pena no escriure be el meu.

  Montse Carulla

  Respondre

  1. ramonfont

   14 Oct 11
   15:38 #

   Gràcies, Montse, per dues coses: pel que dius i com ho dius, i per haver-te atrevit a participar en aquest bloc. Has estat la pionera. Espero que molts altres companys de grup també s’hi animin.

   Em penso que aprofitar aquest instrument de comunicació pot afavorir-nos i ajudar-nos a tots plegats. I, a mi, en particular, em servirà per percebre amb més exactitud què us interessa més i ajustar el curs al grup.

   A veure qui et segueix, Montse!

   Respondre

 2. Marien

  23 Oct 11
  15:26 #

  Hola Ramón, sóc la Marien. Acabo de mirar-me el blog i penso que está molt be.
  La meva escriptura es encara molt reduïda (i la meva conversa també)

  Fa un any que vaig arribar a Molins, sóc murciana encara que he viscut a Madrid els ultims 14 anys. Sóc actriu i professora de teatre. Acabo d’inaugurar la meva escola aqui al poble, es diu Créixer Teatre, i està dirigida a tothom, nens i nenes, adolescens, adults i gent gran.

  Estic molt il·lusionada amb el meu projecte (que ja és realitat) i espero que créixi i creixi….

  Marien

  Respondre

 3. Montserrat Carulla

  28 Oct 11
  18:06 #

  Bona tarda desde Torre del Mar (Malaga), ja se que per aqui dalt esteu tenint molts aiguats, nosaltres aqui tenim un dia esplendit amb un sol radiant i calor, com que varem llogar un cotxe cada dia anirem a un lloc u altre, avui hem anat a Malaga ciutat i dema segurament farem un recorregut per la costa. Os desitjo que os ho passeu molt be aquest pont i ens veurem el dia 8. aqui no puc possar fotos, si algu esta en el Facebook i em demana amistat l’aceptare i podreu veure les fotos que anire possant alla. Una abraçada

  Montse

  Respondre

 4. Marti Caballero

  15 Nov 11
  17:40 #

  Hola Ramon,

  Després de 12 classes faig balanç del curs, i la valoració és molt positiva.

  Les classes se’m fan amenes, tant en la forma com en el contingut. Com més avanço, més conscient sóc de lo molt que em queda per aprendre i encara que no arribi a superar l’examen homologat, se que no hauré perdut el temps.

  Salutacions.

  Marti

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • maragda porcar: Gràcies Ramon, per posar les fotos. Un curs molt agradable que sempre recordaré amb afecte. Maragda
 • Marti Caballero: Moltes gràcies Ramon!. M’ha fet molta il·lusió veure-les publicades. És la culminació...
 • Montserrat Carulla: Hola Ramon t’anyorem, encara que la profe es molt maca.Una abraçada
 • Montserrat Carulla: No hi faltare Ramon.
 • Montse Romeu: Sento molt no repetir de profe per l’ any que ve!Em vam dir que la profesora de nivell...

Núvol d'etiquetes