• El voluntariat lingüístic, consolidat

  Des de fa força anys, el nostre centre promou la creació de parelles lingüístiques, un tipus de voluntariat en què alguns de vosaltres mateixos heu participat, i que també hem comentat a classe. Ja sabeu, doncs, que un component de la parella, que ja parla català, pren el compromís de trobar-se una hora a la setmana, durant deu setmanes, amb l’altre component, que l’està aprenent.

  Doncs bé, avui, llegint la notícia publicada  a Vilaweb en què es parla de l’inici de parelles lingüístiques entre membres de diversos partits polítics del País Valencià per commemorar el 28è aniversari de l’aprovació de la Llei del Valencià, m’ha semblat que us ho havia d’explicar. Aquest és el text de la notícia:

  Avui fa vint-i-vuit anys de l’aprovació de la llei d’ús i ensenyament del valencià, i Escola Valenciana ha volgut celebrar-ho convidant diputats de tots els grups de les corts valencianes a participar en el programa voluntariat pel valencià , que impulsa l’entitat i que des de l’any 2005 ha fet 5.000 parelles lingüístiques.

  La batllessa de Torrent i diputada del PP, Maria José Català, hi participarà ensenyant la llengua a la portaveu parlamentària d’EUPV, Marga Sanz, i el diputat de Compromís, Fran Ferri, l’ensenyarà a la diputada del PSPV Ana Barceló. Tots dedicaran una hora la setmana, durant deu setmanes, a aprendre i a ensenyar català a base de conversa.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • maragda porcar: Gràcies Ramon, per posar les fotos. Un curs molt agradable que sempre recordaré amb afecte. Maragda
 • Marti Caballero: Moltes gràcies Ramon!. M’ha fet molta il·lusió veure-les publicades. És la culminació...
 • Montserrat Carulla: Hola Ramon t’anyorem, encara que la profe es molt maca.Una abraçada
 • Montserrat Carulla: No hi faltare Ramon.
 • Montse Romeu: Sento molt no repetir de profe per l’ any que ve!Em vam dir que la profesora de nivell...

Núvol d'etiquetes