• Compendi d’història

  Una notícia actual il·lustra el que dèiem a la classe d’avui, quan, parlant d’història de la llengua, fèiem un cop d’ull a l’evolució al llarg dels segles de l’espai més emblemàtic de la ciutat vella de Barcelona, on hi ha hagut, des de sempre, els centres de poder. Aquesta zona, que ja era habitada pels ibers, es va convertir en ciutat  romana. Amb el temps, s’hi van construir  les residències dels reis medievals, i ara, finalment, ha esdevingut  seu de grans equipaments culturals i històrics. A mesura que s’hi fan obres de reforma apareixen noves mostres del seu espelendorós passat.

   

  El centre cívic del Pati Llimona és una lliçó d’història.

 1. Montserrat Carulla

  15 Mar 12
  17:41 #

  Jo encara que soc de numeros, per aixo tinc problemes amb la gramatica, no m’ha agradat mai i no tinc facilitat per els verbs, la historia sempre m’ha agradat molt, les explicacions d’avui han estat perfectes. Gracies

  Respondre

 2. Ana Manna Dottori

  15 Mar 12
  21:03 #

  A mi també m’ha agradat moltíssim la classe d’història d’avui i vull donar les gràcies al Ramon per posar tanta professionalitat en aquesta i totes les classes. També vull destacar la iniciativa de la nostra companya Sol per impulsar la proposta de fer la excursió a la ciutat romana subterrània al centre de Bcn. Ens farà molta il·lusió.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • maragda porcar: Gràcies Ramon, per posar les fotos. Un curs molt agradable que sempre recordaré amb afecte. Maragda
 • Marti Caballero: Moltes gràcies Ramon!. M’ha fet molta il·lusió veure-les publicades. És la culminació...
 • Montserrat Carulla: Hola Ramon t’anyorem, encara que la profe es molt maca.Una abraçada
 • Montserrat Carulla: No hi faltare Ramon.
 • Montse Romeu: Sento molt no repetir de profe per l’ any que ve!Em vam dir que la profesora de nivell...

Núvol d'etiquetes