• Coca de crema i pinyons de la Pastisseria Ferran d’Esparreguera

    Escrit per el 02 de juliol del 2013 a les 10:34 a: Receptes de Sant Joan i Sant Pere, Receptes de Sant Josep, Totes les receptes

    La Mercè Folqué, voluntària per la llengua d’Esparreguera des de fa molts anys, cada any ens obsequia a la Trobada Gastronòmica Intercultural del Servei Local de Català d’Esparreguera amb una coca feta a la Pastisseria Ferran (carrer Gran). Aquesta és de crema i pinyons (una de les especialitats de la Pastisseria Ferran és la crema de Sant Josep):

    Postres_Coca de Sant Joan de Cal Ferran_Mercè Folqué

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç #salat albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà bunyols carbassó Carn ceba coca Creps Empanada farigola formatge Fruita gambes Gaspatxo llet mongeta tendra olives ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell pernil plàtan Pollastre poma Pop Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata