• Coca de crema i pinyons de la Pastisseria Ferran d’Esparreguera

    Escrit per el 02 de Juliol del 2013 a les 10:34 a: Postres, Receptes catalanes, Receptes de Sant Joan i Sant Pere, Receptes de Sant Josep, Totes les receptes

    La Mercè Folqué, voluntària per la llengua d’Esparreguera des de fa molts anys, cada any ens obsequia a la Trobada Gastronòmica Intercultural del Servei Local de Català d’Esparreguera amb una coca feta a la Pastisseria Ferran (carrer Gran). Aquesta és de crema i pinyons (una de les especialitats de la Pastisseria Ferran és la crema de Sant Josep):

    Postres_Coca de Sant Joan de Cal Ferran_Mercè Folqué

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà Beixamel bunyols Cansalada Carn ceba Coc coca Empanada Enciam Espinacs farigola formatge gambes llet mongeta tendra Mousse olives ou ous pa Panses pastís patata patates pebre vermell pebrot verd pebrot vermell Peix pernil plàtan Pollastre poma sucre Tomàquet tonyina truita truita de patates xocolata