• Coques de Cal Ferran

    Escrit per el 02 de juliol del 2014 a les 7:52 a: Receptes de Sant Joan i Sant Pere, Receptes de Sant Josep, Totes les receptes

    Hi ha alumnes i voluntaris per la llengua que cada any aporten a la Trobada Gastronòmica Intercultural del Servei Local de Català d’Esparreguera coques de la Pastisseria Ferran i de la Pastisseria Cal Ferran, una pastisseria amb 100 anys d’història a la vila d’Esparreguera i que ha passat de generació en generació al llarg de tot aquest temps. Les seves especialitats inclouen les coques de fruita confitada, la coca de llardons, la coca de crema i la coca d’ametlles i sucre.

    Coca de Cal Ferran

    Coca de Cal Ferran_2

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç #salat albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà bunyols carbassó Carn ceba coca Creps Empanada farigola formatge Fruita gambes Gaspatxo llet mongeta tendra olives ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell pernil plàtan Pollastre poma Pop Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata