• Coques de Cal Ferran

    Escrit per el 02 de Juliol del 2014 a les 7:52 a: Postres, Receptes catalanes, Receptes de Sant Joan i Sant Pere, Receptes de Sant Josep, Totes les receptes

    Hi ha alumnes i voluntaris per la llengua que cada any aporten a la Trobada Gastronòmica Intercultural del Servei Local de Català d’Esparreguera coques de la Pastisseria Ferran i de la Pastisseria Cal Ferran, una pastisseria amb 100 anys d’història a la vila d’Esparreguera i que ha passat de generació en generació al llarg de tot aquest temps. Les seves especialitats inclouen les coques de fruita confitada, la coca de llardons, la coca de crema i la coca d’ametlles i sucre.

    Coca de Cal Ferran

    Coca de Cal Ferran_2

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà Beixamel bunyols Cansalada Carn ceba Coc coca Empanada Enciam Espinacs farigola formatge gambes llet mongeta tendra Mousse olives ou ous pa Panses pastís patata patates pebre vermell pebrot verd pebrot vermell Peix pernil plàtan Pollastre poma sucre Tomàquet tonyina truita truita de patates xocolata