• Canelons d’espinacs

    Escrit per el 28 de Novembre del 2014 a les 9:52 a: Primers i segons plats, Receptes catalanes, Receptes de Nadal, Totes les receptes

    Voleu preparar uns canelons d’espinacs? Aquesta és una recepta fàcil i ràpida de fer uns canelons d’espinacs lleugers, molt apropiats per al Nadal, on hom sol menjar massa. Aquesta recepta dels canelons d’espinacs és tradicional d’una voluntària per la llengua que ens ha explicat que els alterna també amb els de carn. La mateixa família li demana que prepari canelons d’espinacs i de carn alhora per Nadal. Voleu fer uns bons canelons d’espinacs? Aquest Nadal atreviu-vos-hi. Us en presentem la recepta en PDF: Primers i segons plats · Canelons d’espinacs · Carme Pallàs i Monreal

     

    receptari · receptaris · recepta · receptes · canelons d’espinacs · canelons · espinacs · Nadal · tradició

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà Beixamel bunyols Cansalada Carn ceba Coc coca Empanada Enciam Espinacs farigola formatge gambes llet mongeta tendra Mousse olives ou ous pa Panses pastís patata patates pebre vermell pebrot verd pebrot vermell Peix pernil plàtan Pollastre poma sucre Tomàquet tonyina truita truita de patates xocolata