• Canelons d’espinacs

    Escrit per el 28 de novembre del 2014 a les 9:52 a: Primers i segons plats, Receptes de Nadal, Totes les receptes

    Voleu preparar uns canelons d’espinacs? Aquesta és una recepta fàcil i ràpida de fer uns canelons d’espinacs lleugers, molt apropiats per al Nadal, on hom sol menjar massa. Aquesta recepta dels canelons d’espinacs és tradicional d’una voluntària per la llengua que ens ha explicat que els alterna també amb els de carn. La mateixa família li demana que prepari canelons d’espinacs i de carn alhora per Nadal. Voleu fer uns bons canelons d’espinacs? Aquest Nadal atreviu-vos-hi. Us en presentem la recepta en PDF: Primers i segons plats · Canelons d’espinacs · Carme Pallàs i Monreal

     

    receptari · receptaris · recepta · receptes · canelons d’espinacs · canelons · espinacs · Nadal · tradició

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç #salat albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà bunyols carbassó Carn ceba coca Creps Empanada farigola formatge Fruita gambes Gaspatxo llet mongeta tendra olives ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell pernil plàtan Pollastre poma Pop Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata