• Canelons

    Escrit per el 28 de Novembre del 2014 a les 9:36 a: Primers i segons plats, Receptes catalanes, Receptes de Nadal, Totes les receptes

    Voleu preparar uns bons canelons de Nadal? Us presentem la recepta dels canelons que ha preparat una voluntària per la llengua que va néixer i es va criar a Barcelona. Veureu que aquests canelons no segueixen la cocció tradicional, sinó que són ràpids i fàcils de fer, sense perdre el sabor autèntic dels canelons de Nadal. Es basen en els canelons tradicionals. Atreviu-vos a preparar uns bons canelons amb aquesta recepta que us presentem en PDF: Primers i segons plats · Canelons · Carme Pallàs i Monreal

    canelons el pavo

    receptari · receptaris · recepta · receptes · canelons · Nadal · beixamel · tradicional · tradició · Sant Esteve

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà Beixamel bunyols Cansalada Carn ceba Coc coca Empanada Enciam Espinacs farigola formatge gambes llet mongeta tendra Mousse olives ou ous pa Panses pastís patata patates pebre vermell pebrot verd pebrot vermell Peix pernil plàtan Pollastre poma sucre Tomàquet tonyina truita truita de patates xocolata