• Canelons

    Escrit per el 28 de novembre del 2014 a les 9:36 a: Primers i segons plats, Receptes de Nadal, Totes les receptes

    Voleu preparar uns bons canelons de Nadal? Us presentem la recepta dels canelons que ha preparat una voluntària per la llengua que va néixer i es va criar a Barcelona. Veureu que aquests canelons no segueixen la cocció tradicional, sinó que són ràpids i fàcils de fer, sense perdre el sabor autèntic dels canelons de Nadal. Es basen en els canelons tradicionals. Atreviu-vos a preparar uns bons canelons amb aquesta recepta que us presentem en PDF: Primers i segons plats · Canelons · Carme Pallàs i Monreal

    canelons el pavo

    receptari · receptaris · recepta · receptes · canelons · Nadal · beixamel · tradicional · tradició · Sant Esteve

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç #salat albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà bunyols carbassó Carn ceba coca Creps Empanada farigola formatge Fruita gambes Gaspatxo llet mongeta tendra olives ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell pernil plàtan Pollastre poma Pop Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata