• Canelons

    Escrit per el 02 de desembre del 2014 a les 13:13 a: Primers i segons plats, Receptes de Nadal, Totes les receptes

    Paqui Ponce és actualment una alumna dels cursos de català per a adults. Es dóna el cas que aquest any han tancat el negoci familiar, per jubilació, Cal Mas del carrer dels Cavallers, que s’ha dedicat tota la vida als pollastres a l’ast i al menjar preparat, tot de tradició catalana (canelons, peus de porc, croquetes, cargols, escalivada, ous farcits, pollastres i conill a la brasa, carxofes a la brasa, truita de patata, etc.).

    La Paqui és una persona molt estimada al poble i està vinculada a moltes associacions i activitats. És una de les nostres veïnes de carrer, ja que el Servei Local de Català d’Esparreguera és al carrer dels Cavallers, a Can Pasqual. La seva cuina és tradicional catalana, de tota la vida, i és valorada per tots els esparreguerins. Per això, no volíem desaprofitar l’ocasió per compartir la recepta dels canelons que molts diumenges s’han menjat en moltíssimes cases d’Esparreguera fins aquest any 2014.

    En un humil homenatge, avui donem a conèixer la seva recepta. Us podeu descarregar la recepta dels canelons de Cal Mas dels pollastres en PDF aquí: Primers i segons plats · Canelons · Paqui Ponce

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç #salat albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà bunyols carbassó Carn ceba coca Creps Empanada farigola formatge Fruita gambes Gaspatxo llet mongeta tendra olives ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell pernil plàtan Pollastre poma Pop Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata