• Canelons a la catalana, de Jaume Fàbrega i Colom

    Escrit per el 02 de desembre del 2014 a les 11:53 a: Primers i segons plats, Receptes catalanes, Receptes de Nadal, Totes les receptes

    Jaume Fàbrega i Colom és el gastrònom més savi dels Països Catalans. Amb més de 50 llibres publicats sobre cuina, és, a més, historiador, crític d’art, escriptor, professor i autor d’un blog de cuina en català.

    També és assessor del Servei Local de Català d’Esparreguera en temes gastronòmics. Per això, li hem demanat que ens autoritzi a publicar la seva recepta familiar dels canelons -els Canelons a la catalana, com els anomena ell- per contribuir a oferir-vos un recull ampli de receptes de canelons en una unitat didàctica dedicada a la cultura catalana nadalenca.

    Per a nosaltres, Jaume Fàbrega és un savi i un referent que tenim molt en compte a l’hora de tractar aspectes de gastronomia i de cuina catalana. Les seves receptes aporten molta saviesa i tots els seus receptaris són joies culturals que parlen de la nostra llengua, de la nostra cultura, de la nostra història culinària i, en definitiva, del nostre país. Moltes gràcies, mestre Fàbrega!

    Podeu llegir el seu article complet i la recepta dels Canelons a la catalana en aquest PDF: Primers i segons plats · Canelons a la catalana · Jaume Fàbrega

    Primers i segons plats · Canelons a la catalana · Jaume Fàbrega · petit

    Receptaris · receptes · recepta · Nadal · canelons a la catalana · canelons · canelons de carn · beixamel

     

No hi ha comentaris

  1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç albergínia all ametlles anxoves arròs bacallà Beixamel bunyols Cansalada Carn ceba Coc coca Creps Empanada Enciam formatge Fruita gambes Gaspatxo llet Llimona mongeta tendra ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell Peix pernil plàtan Pollastre poma Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata