Jaume Fàbrega i Colom és el gastrònom més savi dels Països Catalans. Amb més de 50 llibres publicats sobre cuina, és, a més, historiador, crític d’art, escriptor, professor i autor d’un blog de cuina en català.
També és assessor del Servei Local de Català d’Esparreguera en temes gastronòmics. Per això, li hem demanat que ens autoritzi a publicar la seva recepta familiar dels canelons -els Canelons a la catalana, com els anomena ell- per contribuir a oferir-vos un recull ampli de receptes de canelons en una unitat didàctica dedicada a la cultura catalana nadalenca.
Per a nosaltres, Jaume Fàbrega és un savi i un referent que tenim molt en compte a l’hora de tractar aspectes de gastronomia i de cuina catalana. Les seves receptes aporten molta saviesa i tots els seus receptaris són joies culturals que parlen de la nostra llengua, de la nostra cultura, de la nostra història culinària i, en definitiva, del nostre país. Moltes gràcies, mestre Fàbrega!
Podeu llegir el seu article complet i la recepta dels Canelons a la catalana en aquest PDF: Primers i segons plats · Canelons a la catalana · Jaume Fàbrega
Receptaris · receptes · recepta · Nadal · canelons a la catalana · canelons · canelons de carn · beixamel
No hi ha comentaris