• Canelons de Cal Piquinyol

  Escrit per el 03 de desembre del 2014 a les 9:47 a: Primers i segons plats, Receptes de Nadal, Totes les receptes

  El Bar Restaurant Emília d’Esparreguera, conegut popularment com a Cal Piquinyol, és un establiment fundat l’any 1931 i que ha servit àpats a molts esparreguerins i visitants. En Cassi (Casimiro Ferrer) i la Montserrat, i ara el seu fill petit Olivier, s’encarreguen d’aquest negoci que no ha deixat mai de ser familiar. La cuina que hi serveixen és popular i catalana de tota la vida. Els dimecres i els dissabtes ofereixen els canelons en el menú del dia, una especialitat de la casa.

  Hem demanat a la cuinera, Montserrat Garcia i Romeu, que ens escrigui la recepta, perquè pensem que és una recepta de canelons de referència a Esparreguera. La Montserrat, a més, s’ha brindat a explicar, com a cuinera professional, la seva recepta als alumnes dels cursos Bàsic i Elemental del Servei Local de Català d’Esparreguera.

  Agraïm de tot cor la col·laboració de la Montserrat i compartim amb vosaltres la seva recepta, que us podeu descarregar en PDF aquí: Primers i segons plats · Canelons · Montserrat Garcia i Romeu · Restaurant Emília Cal Piquinyol

  Primers i segons plats · Canelons · Montserrat Garcia i Romeu · Restaurant Emília Cal Piquinyol (1)_petitaPodeu localitzar també Cal Piquinyol al Facebook.

  Receptaris · receptes · recepta · canelons · canelons de carn · Cal Piquinyol · Esparreguera · Nadal

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç #salat albergínia all amanida ametlles anxoves arròs bacallà bunyols carbassó Carn ceba coca Creps Empanada farigola formatge Fruita gambes Gaspatxo llet mongeta tendra olives ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell pernil plàtan Pollastre poma Pop Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata