El Bar Restaurant Emília d’Esparreguera, conegut popularment com a Cal Piquinyol, és un establiment fundat l’any 1931 i que ha servit àpats a molts esparreguerins i visitants. En Cassi (Casimiro Ferrer) i la Montserrat, i ara el seu fill petit Olivier, s’encarreguen d’aquest negoci que no ha deixat mai de ser familiar. La cuina que hi serveixen és popular i catalana de tota la vida. Els dimecres i els dissabtes ofereixen els canelons en el menú del dia, una especialitat de la casa.
Hem demanat a la cuinera, Montserrat Garcia i Romeu, que ens escrigui la recepta, perquè pensem que és una recepta de canelons de referència a Esparreguera. La Montserrat, a més, s’ha brindat a explicar, com a cuinera professional, la seva recepta als alumnes dels cursos Bàsic i Elemental del Servei Local de Català d’Esparreguera.
Agraïm de tot cor la col·laboració de la Montserrat i compartim amb vosaltres la seva recepta, que us podeu descarregar en PDF aquí: Primers i segons plats · Canelons · Montserrat Garcia i Romeu · Restaurant Emília Cal Piquinyol
Podeu localitzar també Cal Piquinyol al Facebook.
Receptaris · receptes · recepta · canelons · canelons de carn · Cal Piquinyol · Esparreguera · Nadal
No hi ha comentaris