• Les nostres receptes guanyadores del 2017

  Escrit per el 23 de març del 2017 a les 13:10 a: Totes les receptes

  Aquest any 2017 hem inaugurat una activitat a les quatre classes dels cursos generals de català per a adults: el concurs de receptes.

  Cada alumne ha portat a classe una recepta de la seva terra, d’origen familiar o no, i l’ha explicada als companys. Posteriorment, han votat quina els havia agradat més i l’alumne guanyador ha rebut un llibre de receptes de cuina amb fruites, editat en català, com a premi.

  Aquí teniu les 4 receptes guanyadores:

  Llapingachos de la serra equatoriana

  Almojábanas colombianes

  Bunyols de poma catalans

  Empanada gallega de tonyina

  Enhorabona a l’Ana, la Catalina, la Carme i la Lina!!!

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç albergínia all ametlles anxoves arròs bacallà Beixamel bunyols Cansalada Carn ceba Coc coca Creps Empanada Enciam formatge Fruita gambes Gaspatxo llet Llimona mongeta tendra ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell Peix pernil plàtan Pollastre poma Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata