• Les nostres receptes guanyadores del 2018

  Escrit per l'11 de Juny del 2018 a les 12:58 a: Totes les receptes

  Aquest any 2018 hem fet la segona edició del Concurs La teva recepta, una activitat a quatre classes dels cursos generals de català per a adults del Servei Local de Català d’Esparreguera.

  Cada alumne ha portat a classe una recepta de la seva terra, d’origen familiar o no, i l’ha explicada als companys. Posteriorment, han votat quina els havia agradat més i l’alumne guanyador ha rebut un llibre de receptes de Ferran Adrià El menjar de la família, editat en català, com a premi, gentilesa de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Esparreguera.

  Aquí teniu les 4 receptes guanyadores:

  Sarmale – pebrots farcits

  Pop amb suc i patates

  Lluç amb salsa i llagostins

  Pastís de pastanaga amb coco i cacau

  Enhorabona a l’Elena, la Dolores, el Jordi i la Madrona!!!

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

#dolç albergínia all ametlles anxoves arròs bacallà Beixamel bunyols Cansalada Carn ceba Coc coca Creps Empanada Enciam formatge Fruita gambes Gaspatxo llet Llimona mongeta tendra ou ous pa pastís patata patates pebre vermell pebrot pebrot verd pebrot vermell Peix pernil plàtan Pollastre poma Postres sucre Tomàquet truita truita de patates xocolata