• Matrícula per al tercer trimestre del curs 2021-22

  El 4 d’abril començarà el tercer trimestre d’aquest curs 2021-22. El procediment per als nous alumnes és el següent:

  1. fins al 15 de març, sol·licitar una prova de col·locació per saber el nivell que correspon
  2. els dies 24 i 25 de març, matrícula per a alumnes d’aquest curs que no s’han matriculat a cap nivell aquest trimestre
  3. els dies 28 i 29 de març, matrícula per a les persones que no han fet mai un curs amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

  Tant la matrícula com la sol·licitud de les proves de col·locació s’ha de fer a través del web del CPNL. Això no obstant, per a qualsevol dubte, aclariment o informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant:

  • telèfon fix: 93 680 52 63, extensió 5
  • telèfon mòbil i Whatsapp: 677 258 352
  • correu electrònic: slcmolins@cpnl.cat
  • personalment: a la Federació Obrera, c. de Jacint Verdaguer, 48, 1r pis

  Article complet

 • Nova matrícula per al proper trimestre del curs 2021-22

  Els dies 20 i 21 de desembre, els nous alumnes podran matricular-se directament al nivell que necessitin a través del web del Consorci per a la Normalització Lingüística: ww.cpnl.cat.

  Això no obstant, prèviament, per als nivells Intermedi (B2), Suficiència (C1) i Superior (C2), és necessari fer una prova per saber el nivell de la persona interessada. la sol·licitud de la prova es fa també a través del www.cpnl.cat i la data límit per demanar-la és el 10 de desembre, a les 12 h de la nit.

  Les classes començaran el dilluns 10 de gener i el trimestre finalitzarà el 17 de març.

  Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho:

  • a través dels telèfons 93 680 52 63 i 677 258 352
  • a l’adreça electrònica slcmolins@cpnl.cat
  • personalment, venint a la Federació Obrera, c. de Jacint Verdaguer, 48, 1r pis

  Article complet

 • 3/12/21 – Sessió sobre recursos de català

  Vols publicar a les xarxes socials i tens dubtes puntuals de català? L’has estudiat, però de tant en tant necessites fer alguna consulta? Desconeixes tot el que tens al teu abast relacionat amb el català?

  Apunta’t a la sessió telemàtica i gratuïta que farem el 3 de desembre, entre les 13.30 i les 14 h, sobre recursos i suports en català.

  Tens temps d’inscriure-t’hi fins al dia 1 de desembre a través de https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=xAsS7S0jlU2AkRffgjkVmfmOrlggzjNNi-eNEPAJ7rpUREw4S0NIQVQyRUwwR0RHQjZDUFlURTlITS4u

  Article complet

 • Matrícula per al curs 2020-21

  A partir del 14 de setembre, s’obre la matrícula per al curs 2020-21, que durarà fins al 25 del mateix mes. Aquest any, les classes podran ser presencials, semipresencials i 100 % en línia, segons els nivells.

  Ateses les circumstàncies que estem vivint, caldrà cita prèvia per fer una prova de nivell o per formalitzar la matrícula. Per aquest motiu, a partir del dia 1 de setembre, per a qualsevol consulta, informació o demanar la cita prèvia caldrà posar-se en contacte amb el Servei Local de Català de Molins de Rei a través del telèfon 93 680 52 63, extensió 5, o del correu electrònic slcmolins@cpnl.cat.

  Article complet

 • S’obre el període de matriculació per als cursos del gener del 2020

  Article complet

 • S’acosta l’inici del curs 2019-20

   

   

   

  El proper 1 d’octubre començarà un nou curs del Servei Local de Català de Molins de Rei. Des del juliol del 2016, el Servei està ubicat al primer pis de la Federació Obrera, al carrer Verdaguer, 48, i les classes les fem al mateix edifici, però al segon pis.

  Les inscripcions encara estan obertes i oferim tots els nivells: Inicial, Bàsic, Intermedi i Suficiència. Tots els cursos són presencials, però també hi ha la possibilitat de fer algun dels nivells en línia. Els horaris de les classes són de matí o tarda.

  L’horari de matrícula és:

  • qualsevol matí, de 10 a 13 h
  • dimarts i dimecres, de 17 a 19.30 h

  Per a qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 680 52 63, extensió 5, o o de l’adreça de correu electrònic slcmolins@cpnl.cat.

  Article complet

 • 25a edició del VxL a Molins de Rei

  Tens una hora lliure a la setmana? Vols donar un cop de mà a algú que està prenent el català? Vols participar en el Voluntariat per la llengua o vols repetir l’experiència? Entre el 18 i el 28 de febrer recollirem les sol·licituds de les persones que volen fer de voluntàries o d’aprenents per a aquesta 25a edició del VxL a Molins de Rei.

  Posa’t en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte a través del 93 680 52 63 o del c/e slcmolins@cpnl.cat. Prova-ho! No te’n penediràs!

  Article complet

 • ACTE D’OBERTURA DEL CURS ACADÈMIC 2018-19

  El dimecres 10 d’octubre va tenir lloc a la sala d’actes de la Federació Obrera l’acte d’obertura del curs acadèmic 2018-19 dels cursos del Servei de Català de Molins de Rei i va consistir en una amena conferència a càrrec de David Paloma sobre “Pompeu Fabra: el seny ordenador de la llengua catalana”. L’alcalde de la vila, Joan Ramon Casals, també va adreçar unes paraules als assistents i el director del CNL Ca n’Ametller, Marc Piera, va cloure l’acte.

  ,

  š

  Article complet

 • Article complet

 • CURS INTENSIU DE JULIOL

  Aprofita l’estiu fent un curs de català. Del 26 de juny al 19 de juliol, tens l’oportunitat d’iniciar-te en l’expressió oral amb un Bàsic 1. Les classes seran de dilluns a divendres, de 9.30 h a 12 h, a la Federació Obrera (c. de Jacint Verdaguer, 48). Posa’t en contacte amb nosaltres si hi estàs interessat o saps d’algú que voldria fer aquest nivell.

  Article complet