• 16a EDICIÓ DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

    logoVxL10anys

    Coincidint amb la celebració dels 10 anys que fa que vam començar a Molins de Rei el projecte del Voluntariat per la llengua, comencem una nova edició, la 16a, per tal de continuar potenciant l’ús del català.

    Com sempre, necessitem persones que ja parlin en català per ajudar aquelles altres que l’estan aprenent o volen practicar-lo més perquè en el seu entorn no predomina el català. El compromís és per a 15 hores, repartides en una hora a la setmana, des del mes de novembre fins al febrer, aproximadament.

    Aquell qui vulgui participar en aquesta activitat gratuïta només cal que s’adreci qualsevol matí a Ca n’Ametller per omplir una fitxa amb la disponibilitat de temps lliure. Amb aquesta informació, nosaltres buscarem una parella que tingui una disponibilitat similar per trobar-se i conversar en català.

    El termini per inscriure’s al Voluntariat és del 7 al 18 d’octubre. En cas de no poder venir personalment,  es pot trucar al telèfon 93 680 37 32 o enviar un correu electrònic a slcmolins@cpnl.cat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.