• Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur

    DORAE MUSEUM_poster 100X70_CAT copia

     

    Des del passat 31 d’octubre es pot veure una nova aventura de Doraemon i Nobita en català. Es tracta de Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur i es projecta a les sales de més de 40 poblacions de tot Catalunya: Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Abrera, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Gavà, Castelldefels, Badalona, Mataró, Arenys de Mar, Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Barberà del Vallès, Terrassa, Granollers, Sant Celoni, Vic, Manresa, Tarragona, Valls, El Vendrell, Vila-seca, Calafell, Altafulla, Lleida, Mollerussa, Tàrrega, Girona, Blanes, Figueres, Olot, Palamós, Platja d’Aro, Ripoll, Roses, Roquetes, Reus, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.