• Cinema en català ben a prop de Molins de Rei

    Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur  arriba a Sant Feliu de Llobregat just dues setmanes després d’haver-se estrenat.  La nova entrega cinematogràfica del popular manga japonès creat per Fujimoto Hiroshi i Motoo Abiko, es podrà veure a CineBaix dins el Cicle de Cinema Infantil, el dissabte 16 de novembre i el diumenge 17 de novembre a les 5 de la tarda.

    La pel·lícula està dirigida per Teramoto Yukiyo, amb guió de Shimizu Higashi. En aquesta ocasió, un misteriós lladre anomenat Deluxe arriba al nostre temps a través d’un forat dimensional i li roba el cascavell a Doraemon. Per recuperar-lo, Doraemon, Nobita i la resta de la colla se’n van al museu del segle XXII. Un cop allà, es trobaran un doble repte: recuperar el cascavell i protegir el museu. 

    Si voleu més informació, podeu consultar el web promocional de l’estrena en català, el tràiler i clips amb alta resolució a l’àrea de descàrrega.

    Si presenteu el carnet d’estudiant o bé el carnet del VxL us faran descompte quan compreu l’entrada.