• 2n Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei

     

    2n AparaulatsJa tenim aquí el 2n Campionat d’Aparaulats de Molins de Rei. Reprenent la iniciativa que es va iniciar l’any passat, l’entitat Mots i Més, Club de Scrabble a Molins, amb la col·laboració del Servei de Català, torna a organitzar aquesta activitat basada en el joc de l’Scrabble, però amb l’aplicació per a mòbils i tauletes Angry word/Apalabrados. D’aquesta manera s’incideix en l’ús del català també en un àmbit lúdic.

    Fins al dia 7 de desembre hi ha temps per inscriure’s a la competició. No cal haver-hi jugat mai, ja que les persones inscrites seran classificades per grups segons el coneixement que tinguin del joc. En una primera fase, que es desenvoluparà entre el 9 de desembre i el 12 de gener de 2014, cadascun dels integrants dels grups formats s’enfrontaran entre si.

    D’acord amb les classificacions dels diferents grups de la fase 1, els participants tornaran a ser distribuïts en tres nous grups: el dels mestres, el dels aspirants i el dels aprenents. S’iniciarà llavors una segona fase que es resoldrà amb un sistema d’eliminatòries en què el guanyador de cada eliminatòria haurà de ser el millor de tres partides. Entre el 13 de gener i el 23 de febrer s’aniran succeint les diferents etapes d’aquesta fase: vuitens i quarts de final, semifinal i final.

    L’activitat acabarà el dia 8 de març amb una trobada final, aquesta no virtual, per a tots els participants a la seu de Mots i Més, Club de Scrabble a Molins: el bar The Queen Lara.

    Per apuntar-s’hi, només cal entrar al web de Mots i Més, http://molinscrabble.wordpress.com/competicions/campionat-daparaulats/2n-campionat-daparaulats-de-molins-de-rei/ i omplir el formulari corresponent. La primera edició del campionat va comptar amb 61 persones.cabarà el dia 8 de març amb una trobada final, aquesta no virtual, per a tots els participants a la seu de Mots i Més, Club de Scrabble a Molins: el bar The Queen Lara.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.