• 10 ANYS DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA I “RICS EN PARAULES”

  Cartell expo

   

  Aquest dimecres, 18 de desembre, farem l’acte commemoratiu dels 10 anys del Voluntariat per la llengua a Molins de Rei. Per donar suport a aquesta celebració, l’activitat “Rics en paraules” ha volgut deixar palesa la importància de les llengües, la riquesa que suposen i l’ús que n’hem de fer entre tots perquè no desapareguin.

  En total, i gràcies també a la participació de l’escola Estel i de l’institut Lluís de Requesens, hem recollit 794 butlletes, que han significat 801 paraules vàlides. A la mostra, però, només n’exposarem 537 perquè hi ha 264 repeticions.

  Les paraules més proposades han estat: independència (12 vegades), estimar (11), felicitat (9), llibertat (9), xiuxiuejar (8), t’estimo (8), amor (8) i Catalunya (7).

  L’acte consistirà en un repàs d’aquests deu anys del Voluntariat a la nostra vila, el lliurament d’uns records a les entitats col·laboradores, la inauguració de l’exposició amb les 537 paraules i el repartiment d’uns obsequis als participants en el recull. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de la vila, Sr. Joan Ramon Casals, i del 1r tinent d’alcalde, Sr. Xavi Paz.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.