• NOU TALLER AMB LA COLLA CASTELLERA MATOSSERS DE MOLINS DE REI

    Cartell taller castellers

     

    Demà dimecres, 7 de maig, a les 6.30 h de la tarda, a la Federació Obrera (c. Verdaguer, 48), farem un nou taller sobre l’activitat castellera de les mans de la colla castellera de la vila. En coneixerem l’origen, els trets que defineixen l’activitat, el nom dels pisos i les parts del castell, expressions que hi estan relacionades, el perquè dels colors de les camises, el paper que hi juga la música… tot d’una manera participativa i entre tots. Perquè aquest és l’objectiu del taller TOTS SOM UNA COLLA: afavoria la integració de tothom en una activitat tradicional, en la qual cadascú té un lloc i una funció a fer.

    A veure si som capaços d’acabar el taller fent una petita construcció…