• 25 anys de la creació del Consorci per a la Normalització Lingüística

    logo 25 anysAquest any es commemoren els 25 anys de la creació del Consorci per a la Normalització Lingüística, organisme que va ser creat per la Generalitat i molts ajuntaments per promoure l’ús del català i facilitar-ne el coneixement. L’Ajuntament de Molins de Rei va ser un dels fundadors del Consorci i per celebrar-ho, aquest proper dimarts, 10 de juny, qui ho vulgui podrà assistir a una conferència i a una exposició relacionades amb la situació i la història de la nostra llengua: en concret, la persecució que va patir arran de la desfeta política i militar del 1714.

    La conferència serà a càrrec d’Eva Pons i Parera, i es farà al pati de Ca n’Ametller, el dimarts a les 6.30 h de la tarda. En acabar la conferència, anirem cap a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller, on s’inaugurarà l’exposició “Et prenc la paraula. 1714, el català ahir, avui i demà”, que es podrà visitar fins al dimecres 18. L’horari de l’exposició és cada tarda, de 5.30 a 8 h del vespre i el diumenge, d’11 a 2 h del migdia.

    L’acte és obert a tothom.

  1. Je´sus

    11 juny 14
    6:18 #

    Bon dia . Teniu oberta l’exposició : llengua catalana present, passat i futur 1714 ? quin horari es pot visitar ? avui a la tarda està oberta ? molt agraït

    1. slcmolins

      11 juny 14
      9:47 #

      Bon dia, Jesús,

      L’exposició es podrà visitar fins al dimecres 18 de juny. L’horari és el següent: tots els dies, només a la tarda, de 5.30 a 8 h del vespre, menys el diumenge, que s’obrirà al matí, d’11 h a 2 h del migdia.